Van Schoonhoven International® Geluidstechniek en Podium verhuur
Huur professionele apparatuur voor licht en geluid bij Van Schoonhoven International in Veenendaal | geluidsinstallatie verhuur, podium verhuur en partyverhuur voor elk evenement !

Kwaliteit en Veiligheid


Verhuur | Verkoop | Installatie | Wij bezorgen in heel Nederland !

Heeft u vragen over een geluidsinstallatie,- podium verhuur of partyverhuur ? Neem gerust contact met ons op !

Van Schoonhoven International | 📞 06-42240935 | ✉ info@vanschoonhovenveenendaal.nl

 

Kwaliteit en Veiligheid

 

Alle medewerkers van Van Schoonhoven International geluidstechniek en podium verhuur beschikken over het VCA certificaat & BHV diploma en hebben meer dan voldoende kennis en ervaring om hun werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren.

Veel (bijna) ongevallen ontstaan door het gebrek aan kennis en bewustzijn van veiligheidsrisico’s bij werknemers, door meer en betere scholing worden kennis en bewustwording vergroot en daarmee veel ongevallen voorkomen. VCA eist dat werknemers voldoende kennis hebben van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu).  

Het VCA certificaat en BHV diploma zijn persoonsgebonden, alle medewerkers van Van Schoonhoven International geluidstechniek en podium verhuur kunnen het origineel (VCA pasje/ BHV pasje) op verzoek van de klant tonen op locatie.

Het is ook mogelijk dat medewerkers van Van Schoonhoven International geluidstechniek en podium verhuur voor de opbouw of afbreek bij u een veiligheidsfilmpje kijken. U dient dit wel vooraf te overleggen zodat wij het productieschema kunnen aanpassen.

.