Van Schoonhoven International® Geluidstechniek en Podium verhuur
Huur professionele apparatuur voor licht en geluid bij Van Schoonhoven International in Veenendaal | geluidsinstallatie verhuur, podium verhuur en partyverhuur voor elk evenement !

Zakelijk


Verhuur | Verkoop | Installatie | Wij bezorgen in heel Nederland !

Heeft u vragen over een geluidsinstallatie,- podium verhuur of partyverhuur ? Neem gerust contact met ons op !

Van Schoonhoven International | 📞 06-42240935 | ✉ info@vanschoonhovenveenendaal.nl

 

Het verzorgen van de totale technische realisatie van uw zakelijk evenement, seminar, presentatie of beursstand is een van de specialisaties van Van Schoonhoven International. Daarnaast beheerst Van Schoonhoven International ook de techniek van het ombouwen van uw bedrijfslocatie tot sfeervolle feest- en/of presentatieruimte. Doordat wij zowel licht, geluid en podium, beeld alsmede het bijbehorende personeel en logistiek op ons nemen heeft u als organisatie één aanspreekpunt.

Wanneer u kiest voor Van Schoonhoven International als leverancier voor uw zakelijk evenement zal een intensieve voorbereiding volgen waarin nauw met alle betrokken partijen zal worden samengewerkt. Deze complete aanpak zorgt er bijvoorbeeld voor dat de techniek voldoet aan de riders van artiesten, de cateraar stroom en werkverlichting heeft en het geluid binnen de door overheidsinstanties gestelde normen blijft. Kortom, u komt niet voor onaangename verassingen te staan tijdens uw evenement. Van Schoonhoven International hecht grote waarde aan goede communicatie voor, tijdens en na uw evenement, waarin te allen tijde uw wensen voorop staan.

Van Schoonhoven International is al succesvol betrokken geweest bij een groot aantal zakelijke evenementen. Op de referentie pagina kunt u enkele voorbeelden vinden.

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met, 

Van Schoonhoven International®  | 📞 06-42240935  | E-mail: info@vanschoonhovenveenendaal.nl

 

Van Schoonhoven InternationalVan Schoonhoven Internationalabnamrocongres

 

 

 

 

 

 

.