Van Schoonhoven International® Geluidstechniek en Podium verhuur
Huur professionele apparatuur voor licht en geluid bij Van Schoonhoven International in Veenendaal | geluidsinstallatie verhuur, podium verhuur en partyverhuur voor elk evenement !

Licht en geluid verhuur in Utrecht


Verhuur | Verkoop | Installatie | Wij bezorgen in heel Nederland !

Heeft u vragen over een geluidsinstallatie,- podium verhuur of partyverhuur ? Neem gerust contact met ons op !

Van Schoonhoven International | 📞 06-42240935 | ✉ info@vanschoonhovenveenendaal.nl

 

Wilt u een Geluidsinstallatie / geluidsset huren in utrecht, of wilt u  een DJ-Set huren in Utrecht. Voor een Bedrijfsevenement of feestgelegenheid ?

Van luidsprekers en microfoons tot versterkers en mixers – Van Schoonhoven International licht en geluid verhuur Utrecht levert alles wat met geluid te maken heeft. Hieronder vindt u een kort overzicht van de apparatuur en oplossingen op het gebied van geluid waarvoor u bij Van Schoonhoven International licht en geluid verhuur Utrecht terecht kunt.

Optimaal resultaat.

De grootte van de zaal en het publiek, de akoestiek van de ruimte, de bron van het geluid dat versterkt moet worden (is het gesproken woord of bijvoorbeeld muziek) er zijn vele factoren die een rol spelen bij de keuze van de apparatuur. Onze adviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de apparatuur die in uw situatie het meest optimale resultaat geeft.

Specialist in spraakverstaanbaarheid.

Van Schoonhoven International Utrecht is gespecialiseerd in het creëren van een hoge spraakverstaanbaarheid met onze professionele audio systemen.

Wilt u ook een podium huren in Utrecht of wilt u  een beamer en projectiescherm huren in Utrecht, Van Schoonhoven International licht en geluid Utrecht heeft dit allemaal in ons verhuurassortiment.

Als u geinteresseerd bent, Twijfelt u vooral niet om contact met ons op te nemen !

E info@vanschoonhovenveenendaal.nl

download

 

 

 

 

 

Heeft u een evenement in Utrecht en bent u helemaal vergeten om licht en geluid in te huren, op dit nummer zijn wij 24/7 bereikbaar. T 06-42240935.

Huur professionele apparatuur voor licht en geluid bij Van Schoonhoven International licht en geluid verhuur in Utrecht. Ook voor Vaste installatie, Nieuwbouw en advies op maat.

 

.